Kreikkalainen Balsamiviinietikka

Memmas Knossos balsamiviinietikka valmistetaan Kreikassa ja siihen käytetään vain parhaita viinirypälelajikkeita. Balsamiviinietikassa ei ole lisättyä sokeria eikä keinotekoisia aromeita. Se valmistetaan yksinomaan rypälemehun luonnollisen käymisen avulla. Memmas Knossos balsamiviinietikkaa voi käyttää sellaisenaan tai osana ruoanlaittoa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi salaattiin, kastikkeisiin ja marinadeihin, tuoden ruokaan raikasta hapokkuutta ja vivahteikkuutta.

Ainesosat: Etikka tummista rypäleistä (69 %), puristemehu italialaisista rypäleistä (30 %), elintarvikeväri: karamelli (E150a). Sisältää SULFIITTEJA. Etikkahappopitoisuus 6 %.

Ravintosisältö:
per 100 g
Energiaa: 703 kJ / 165 kcal                      
Rasvaa: 0 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja: 0 g
Hiilihydraattia: 36 g
Hiilihydraattia, joista sokereita: 25 g
Ravintokuitu: 0 g
Proteiinia: 0 g
Suolaa: 0,04 g

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä valolta ja lämmöltä suojattuna.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME