Kreikkalainen pastasalaatti

Täyttävä ja terveellinen pastasalaatti kulkee mukanasi arjen seikkailuihin.

Kreikkalainen pastasalaatti valmistuu käden käänteessä ja kulkee mukanasi arjen seikkailuihin.

Ainekset:

Täysjyväpastaa (penne, farfalle tai fusilli)
Fetaa
Oliiveja
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Tuoreita yrttejä (esim. basilikaa, minttua, timjamia)
Oreganoa
Valitsemaasi Memmas Knossos oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Tee näin:


Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta pasta jäähtyy eikä tartu yhteen. Anna hetki kuivahtaa.

Valmistele kasvikset: Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku sopiviksi paloiksi. Pilko myös yrtit hienoksi.

Sekoita ainekset: Yhdistä kulhossa jäähtynyt pasta, oliivit, tomaatit, kurkku ja hienonnetut yrtit.

Murusta feta salaattiin ja ripottele päälle oreganoa.

Mausta valitsemallasi Memmas Knossos -oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.

Sekoita kevyesti ja anna maustua jääkaapissa noin 15–30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät tasoittua.

lisää reseptejä